LNBM | Se cunoaște programul din TOP 10. De pe ce loc începe SCM U Craiova și cu cine joacă în prima rundă

0
348

Sâmbătă seara s-a încheiat prima fază a Ligii Naționale de baschet masculin și primele 5 echipe din fiecare conferință s-au calificat în Top 10 – a doua fază a campionatului.

SCM Universitatea Craiova a terminat pe locul 5 în Conferința A, având 8 victorii și 8 înfrângeri și intră în faza a doua a competiției cu 3-5 la general. Potrivit sistemului competițional adoptat, rezultatele cu echipele clasate pe locurile 6-9 s-au anulat și se va ține cont doar de rezultatele cu celelalte echipe calificate mai departe.

Situația la intrarea în Top 10: U BT Cluj și CSM CSU Oradea vor porni cu un bilanț de 7-1. Rapid București le urmează cu un record de 6-2. CSO Voluntari și Dinamo București se află la egalitate, cu un bilanț 4-4 și sunt urmate de SCM Universitatea Craiova și SCM Timișoara, aflate la 3-5. FC Argeș, BC CSU Sibiu și CSM Constanța încheie ierarhia cu 2-6.

Formația antrenată de Vitaly Stepanovski va debuta pe teren propriu cu CSM Constanța. Meciul este programat la finalul săptămânii viitoare.

LNBM – TOP 10, PRIMA ETAPĂ

CSM Oradea – FC Argeș
U BT Cluj – Dinamo București
Rapid București – CSO Voluntari
SCM Timișoara – BC CSU Sibiu
SCM Universitatea Craiova – CSM Constanța

Primelor opt locuri la încheierea TOP 10 avansează în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.