Volei | Voleibalistele de la SCMU Craiova se întâlnesc cu jucătoarea care face senzație pe rețelele sociale. Craiova – Rapid, mâine, în Polivalentă

0
422

Echipa de volei feminin SCM Universitatea Craiova primește vizita formației Rapid București în cadrul etapei cu numărul 13 din campionatul național Divizia A1. Meciul este programat, sâmbătă, de la ora 16:30, în Sala Polivalentă.

Craiova este pe locul 8 în ierarhia momentului, cu 10 puncte. De partea cealaltă, Rapid este pe 6, cu 18 puncte acumulate până în prezent.

Marius Măcicăşan, antrenorul formației craiovene, se confruntă cu probleme de lot și nu are aşteptări prea mari de la această partidă. Acesta speră ca să aibă tot lotul valid până la meciul cu CSM București.

Nu pot să-mi fac multe speranţe, pentru că nu avem o situaţie prea bună la echipă. Avem mai multe fete indisponibile, inclusiv Talita. Alte fete au fost bolnave săptămâna trecută, au avut această gripă care tot umblă prin aer în ultima vreme, iar acum ne revenim din punct de vedere fizic. De aceea nu pot spune că vom face ceva extraordinar, dar vom încerca să jucăm bine. Ne interesează să ajungem într-o formă bună pentru meciul cu CSM Bucureşti, de săptămâna viitoare.

Iubitorii voleiului craiovean au posibilitatea să o vadă la lucru pe Yuliya Gerasymova, cea mai populară voleibalistă a planetei în mediul online, jucătoare care a semnat de curând cu gruparea giuleșteană. Sportiva din Ucraina a devenit celebră în toată lumea iarna trecută, datorită gesturilor inedite din timpul unui meci de Liga Campionilor.

DIVIZIA A 1 – ETAPA 13

SÂMBĂTĂ, 21 IANUARIE
16:30 SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA – Rapid București
17:00 Dinamo București – U NTT DATA Cluj
17:30 CSM Lugoj – CSO Voluntari (TVR 3)
18:00 Volei Alba Blaj – CSM București

DUMINICĂ, 22 IANUARIE
17:00 CSM Știința Bacău – CSM Târgoviște

FC Argeș – stă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.