LNBM | Victorie importantă în lupta pentru Top 5 în Conferința A. Craiova – Ploiești 71-61

0
264

SCM Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 71-61, miercuri seara, pe teren propriu, în fața formației CSM Petrolul Ploiești, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 16 din Liga Națională de baschet.

Băieții lui Vitaly Stepanovski au făcut un pas important pentru calificarea în Top 10. Craiova are 8-6 după victoria din această seară. De partea cealaltă, Petrolul a ajuns la 8-7 la general.

Miza rezultatului și-a pus amprenta pe evoluția ambelor echipe, care nu au reușit mai nimic din spatele semicercului. Primul sfert a fost sărac în puncte, 15-14 pentru alb-albaștrii. Nu s-a întâmplat mai nimic notabil nici în partea secundă din prima repriză. Cele două combatante au mers cap la cap, astfel că la pauza mare diferența era minimă pe tabela de marcaj, 31-32.

Sfertul al treilea s-a jucat după același registru ca și în prima repriză, niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă la mai mult de 4 puncte. Înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul a fost 48-47 în favoarea Craiovei. Diferența s-a făcut în ultima parte a jocului. Craiova s-a desprins decisiv și nu a mai cedat inițiativa.

SCM Universitatea Craiova a terminat meciul cu 13 % la aruncările de la distanță, doar 3 reușite din 23 de aruncări.

Milivoje Mijovic a fost omul meciului cu 23 de puncte, 14 recuperări și 2 pase decisive. Watson și Edwards au contribuit cu 9 puncte fiecare.

Pentru Craiova urmează meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu, programat de la ora 18:00. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.