FOTO Volei: Victorie de senzație contra rivalei din Zalău

0
651

Voleibaliștii antrenați de Dănuț Pascu au câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat în Sala Polivalentă contra formației SCM Zalău. Scorul pe seturi a fost: 25-20, 28-30, 25-23, 25-20.

Alb-albaștrii au început cu multă determinare partida și au închis pimul set în stil de mare echipă Oaspeții au arătat în setul secund că nu a venit la Craiova doar în vizită și au pus o distanță considerabilă pe tabela de marcaj. Craiovenii au egalat situația a 15-15 și s-a mers cap la cap până setul a intrat în prelungiri. Băieții noștri au avut 3 mingi se set, dar cei care s-au bucurat până la urmă au fost oaspeții, 28-30, cu un final palpitant.

Actul al treilea a fost echilibrat, Lică & compania s-au desprins pe final și nu au mai cedat inițiativa. Al patrulea set a fost și ultimul al întâlnirii. Elevii lui Dănuț Pascu au fost mai proaspeți și și-au ținut adversarii la distanță.

Craiova: Lică 19 p, Krisko 19 p, Pupart 18 p, Bartha 8 p , Călin 6 p, Halilovic 4 p, Lupu, Diaconescu (L). Antrenor: Dănuț Pascu.

Zalău: Bălean 19 p, Mihălescu 15 p, Palacios Santos 11 p, Minic 11 p, Cuciureanu 4 p, Râpeanu 3 p, Iliev 1 p, Mărgineanu, Kovalchuk, Coasă -Bello Ruivo (L). Antrenor: Marius Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.