Baschet: Au făcut spectacol cu CSM Focșani

0
135
FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 100-70 meciul disputat în compania formației CSM Focșani, duminică, în etapa a 8-a din Liga Națională.

FOTO: IONUȚ GREERE

Craiova are 5-3 la general, în timp ce Focșani a ajuns la 3-5.

Elevii lui Michalis Kakiouzis au dominat partida din Bănie, iar tehnicianul elen a introdus în ultimul sfert și jucătorii români mai puțin utilizați în această ediție de campionat: Sabin Bagairea, Robert Lucurici și Alin Andrieș.

Alb-albaștrii au marcat cu generozitate din toate pozițiile și s-au desprins constant pe parcursul primelor 30 minute de joc. Craiova a câștigat aceste secvențe cu 28-16, 25-15 și 27-14. Ultimul sfert a aparținut oaspeților, dar aceștia nu au putut să recupereze prea mult din ecartul de pe tabela de marcaj.

mericanul Michael Qualls  devenit primul jucător în actuala ediție de campionat ce depășește borna 40 la puncte marcate. Acesta a terminat partida cu 41 de puncte, cu medii de 6/8 de la 2 puncte, 9/12 de la 3 puncte și 2/4 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 38 de unități.

Josh Hawley a încheiat cu 14 puncte, Troy Franklin a adăugat 12 puncte, 8 pase decisive, Peter Olisemeka a adăugat 11 puncte, 12 recuperări, terminând meciul în double-double.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.