Handbal: Bogdan Burcea: „Am pierdut deja 5 puncte acasă, nu trebuie să mai facem pași greșiți”. Ce a declarat Cristiana Nica despre meciul cu Știința București

0
395

Bogdan Burcea și extrema dreaptă Cristiana Nica au participat în cursul zilei de astăzi la o conferință de presă pentru a prefața meciul cu CSU Știința București din etapa a 8-a Ligii Florilor.

Cuvântul de ordine este victoria, iar alt rezultat nu este luat în calcul de antrenorul formației craiovene și jucătoarele sale.

„Nu vom avea parte de un meci ușor. Noi trebuie să ne facem jocul, cât mai exact și să luăm cele trei puncte. Am pierdut deja 5 puncte pe teren propriu, nu luasem în calcul ala ceva, chiar dacă am întâlnit pe Zalău și Baia Mare. Acum nu mai avem nevoie să facem pași greșiți. Adversarele își vor vinde scump pielea. Meciul este la îndemâna noastră, trebuie să fim foarte atenți la modul cum abodăm această întâlnire. Este trist că vom juca cu tribunele goale…”, a spus Bogdan Burcea.

Cristiana Nica a spus: „Ne așteaptă un meci greu, chiar dacă sunt o nou promovată. Ne dorim victoria, trebuie să luptăm din primul și până în ultimul minut. Din cele două meciuri rămase de disputat din acest an ne dorim maximum de puncte și să urcăm în clasament.”

Partida dintre SCM Craiova și CSU Știința București este programat sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.