Volei: Voleibaliștii craioveni vor toate punctele din meciul cu Olimpia Titanii. Declarații Dănuț Pascu și Robert Călin

0
218

Voleibaliștii de la SCMU Craiova joacă sâmbătă pe terenul nou promovatei Olimpia Titanii București. Meciul este progtamat de la ora 15.00 și contează pentru etapa cu numărul 5 din cadrul Diviziei A 1.

Dănuț Pascu și Robert Călin au prefațat meciul din Capitală. Tehnicianul a mărturisit că le-a cerut jucătorilor săi să joace la capacitate maximă și să câștige toate cele trei puncte puse în joc.

„Jucăm cu o echipă nou promovată. Dacă pună acum erau jucători tineri, de 20 de ani, Titanii a fuzionat cu Olimpia și au adus 7 jucători străini. Este o echipă imprevizibilă, o echipă care îți poate pune probleme dacă o lași să joace. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să tratăm serios partida și să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc. Sunt absolut necesare. Nu trebuie să mai pierdem puncte, în special cu echipele acesibile.”

La rândul său, tânărul internațional Robert Călin: „Nu ne așteptăm la un meci ușor, însă suntem la fel de motivați ca și la un meci Dinamo sau Galați. Trebuie să câștigăm, să venim cu cele trei puncte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.