Ca și fetele, voleibaliștii de la SCMU Craiova joacă tot la Cluj în etapa cu numărul 3 din Divizia A 1. Meciul cu Universitatea este programat sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala „Horia Demian”.

Despre meciul de sub Dealul Feleacului a vorbit în cadrul unei conferințe de presă Claudiu Mitru, antrenorul secund al formației craiovene.

„La Cluj vom avea un meci dificil, contra unei echipe tinere care vrea să se afirme. Joacă foarte bine acasă dacă îi invităm la joc. Săptămâna aceasta au schimbat şi antrenorul şi cu siguranţă vor să se afirme, dar noi ne bazăm pe dorinţa şi experienţa sportivilor noştri. Orice punct în acest campionat este important şi cu siguranţă vom veni înapoi cu cele trei puncte”, a spus Claudiu Mitru, joi, la conferința de presă premergătoare meciului cu U Cluj.

La rândul său, Bella Bartha a spus: „Va fi un meci greu, și-au adus câțiva jucători tineri și sunt dornici să arate ce pot și să se afirme. Clujul a pus și în sezonul trecut probleme multor echipe pe propriul teren, dar noi trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte. Am trecut peste eşecul cu Dinamo și acum ne concentrăm doar pe meciul care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.