Echipa de volei masculin SCMU Craiova debutează în acest sfărșit de săptămână în noul sezon al campionatului național – Diviziei A1. Formația pregătită de Dănuț Pascu va evolua în prima etapă în deplasare, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 17.00, împotriva celor de la Ştiinţa Bucureşti.

Laurențiu Lică a prefațat întâlnirea din Capitală în cadrul unei conferințe de presă. Căpitanul echipei craiovene își dorește un debut de sezon bun, cu o victorie pe terenul adversarei.

„Sunt suprins plăcut de modul cum s-a omogenizat echipa după aceste partide amicale. Jucătorii noi s-au integrat foarte repede. Nu sunt probleme cu accidentările, așa că debutul de sezon ne găsește într-o formă bună. Ne focusăm pe acest meci, pentru a începe cu dreptul nou sezon. Fiecare debut de sezon este extrem de important, și chiar dacă adversarii nu arată prea bine pe foaie, o deplasare în București este întotdeauna dificilă”, a declarat Lică.

„Lolo” este de părere că toate echipele importante s-au întărit și lupta pentru primele patru locuri va fi una acerbă.

„Nivelul ehcipelor importante s- echilibrat foarte mult. Galațiul nu mai este sperietoarea din sezonele precedente, la fel cum pot să spun că și Dinamo, din punctul meu de vedere, este mai puternică decât cea din sezonul trecut. De asemenea, Zalăul s-a întârit, a reușit să-l readucă înapoi pe Rareș Bălean, după doi ani petrecuți în Germania. Toate echipele s-au mișcat… Steaua nu mai echipa aceea doar cu români. A reușit un transfer extraordinar pe postul de ridicător (n.r Ivan Kostić – de la Zalău). În concluzie, competiția va fi echilibrată la nivelul primelor patru echipe.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.