Echipa feminină de volei SCMU Craiova a revenit în prima ligă după un „exil” de 4 ani în Divizia A 2. Debutul are loc pe terenul formației CS Medgidia, sâmbătă, 9 octombrie de la ora 18.30.

Muntenegreanca Jelena Cvijović a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre debutul în noul sezon, obiectivul său și motivul pentru care a ales să vină la formația pregătită de Lucian Zlotea.

„Este primul meci, întotdeauna în prima etapă a sezonului sunt multe emoții. Vom încerca să le punem probleme celor de la Medgidia și să obținem un rezultat cât mai bun.”

„Obiectivul nostru este să avem un sezon bun… nu eu, întreaga echipă, pentru că voleiul nu este un sport individual. Sper să fim unite și să practicăm un voleiul cât mai frumos, să avem rezultatele pe care ni le dorim. În Liga 2, Craiova a fost mult peste celelate echipe și era la un nivel care se îndrepta spre prima divizie. Deci nu erau la o diferență foarte mare. este o echipă nouă, în fiecare zi am crescut câte puțin, iar în partidele amicale am încercat să creem o omogenizare a lotului.”

„Un rol imporatnt în venirea mea la Craiova a fost colega și prietena de la echipa națională Evgenija Milivojevic. Suntem din aceelași oraș, ne cunoaștem din copilărie, mi-a povestit despre Craiova și proiectul de la această echipă. Nu a fost o decizie grea”, a spus Cvijović la conferința de presă premergătoare meciului de la Medgidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.