VIDEO Liga 1: Mihai Roman a revenit la antrenamentele Universităţii Craiova. Ce a spus atacantul oltean

0
307

Mihai Roman a revenit la antrenamentele Universităţii Craiova, după mai mult de 20 de luni, perioadă în care a avut probleme cu inima, suferind chiar și o intervenție chirgicală în acest sens.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a acordat un scurt interviu site-ului oficial al oltenilor, în care a vorbit despre perioada sus amintită și ce planuri de viitor are.

„Mă simt bine din toate punctele de vedere, sunt foarte bucuros că am revenit la antrenamente alături de prima echipă, mi-au lipsit antrenamentele cu băieţii. A fost o perioadă destul de grea pentru mine, dar e bine că s-a terminat şi astăzi am reuşit să fac pregătirea în regim normal. Am crezut tot timpul că pot reveni, am crezut în mine şi în Dumnezeu, deşi multă lume nu mai credea. În fiecare seară visam că mă voi întoarce pe teren şi acest foc din mine, că nu am arătat tot ce pot în fotbal, m-a motivat, m-a făcut să nu-mi pierd speranţa.”

„Pe termen scurt, îmi doresc să revin la capacitatea fizică ideală pentru a-mi ajuta echipa. Pe termen lung, îmi doresc să ies campion cu Universitatea Craiova, îmi lipseşte un acest trofeu”, a declarat Mihai Roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.