Oana Cârstea speră ca echipa SCM Craiova să continue prestațiile bune în Liga Florilor, după debutul cu dreptul din prima etapă, egal la Rm. Vâlcea. Trupa lui Bogdan Burcea primește în Bănie vizita celor de la Dacia Mioveni.

FOTO: DANIEL BOTEA

„Sper să continuăm pe aceeaşi linie ca atitudine, cum evoluat în prima etapă. Nu trebuie să considerăm că avem meciuri accesibile, fiindcă totul se joacă pe teren, nu contează cum este cotată fiecare echipă, pe teren se schimbă datele problemei și nu putem să spunem că e vreun joc câștigat dinainte sau abordabil. Trebuie să dăm totul, atât în apărare, cât și în atac, ca și cum am întâlni o formație mult mai puternică.”

Cârstea a declarat s-a adaptat repede la Craiova și speră să se facă lucruri frumoase aici.

„Este o atmosferă frumoasă aici, mi-a fost mai ușor să mă adaptez pentru că știam majoritatea fetelor. Cred că putem face multe lucruri frumoase aici. Am vrut de mult timp să vin la Craiova şi mă bucur că s-a întâmplat acest lucru în sfârşit, nu am stat pe gânduri, e o echipă cu tradiție, care și-a lăsat amprenta în handbalul românesc și european. Oricine și/ar fi dorit să vină aici indiferent de rezultatele din sezonul trecut. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.