Bundesliga: Lewa-Show ! Succes categoric pentru Leverkusen. Meci nebun la Stuttgart. Rezumatele meciurilor din Germania

0
314
FOTO: FC Bayern München

Bayern München a câștigat fără probleme meciul de pe Allianz Arena, scor 5-0, în compania celor de la Hertha Berlin.

FOTO: FC Bayern München

Thomas Müller a deschis scorul încă din minutul 6. Robert Lewndowski a stabilit scorul pauzei în minutul 35. Atacantul polonez a trimis cu capul în transversală, apoi a urmărit mingea și a băgat-o în poartă.

Tânărul Musiala și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în debutul reprizei secunde, cu o finalizare în plasa laterală. Robert Lewandowski a mai marcat de două ori până la finalul partidei, în minutele 70 și 84, ajungând deja la 5 goluri după trei etape din noua stagiune.

Pentru al doilea meci consecutive când Bayer Leverkusen a marcat de patru ori. Trupa lui Gerardo Seoane a câștigat cu 4-1 la Augsburg.

Leverkusen  a trecut în avantaj după autogolul din minutul 4 a lui Iago. Fundașul brazilian și-a învins propriul portar cu un lob de toată frumusețea. Aspirinele și-au mărit avantajul în minutul 14 tot după un autogol. Niederlechner a respins cu capul în propria poartă o minge trimisă în zona centrală de Demirbay. Gazdele au revenit în joc după o greșeală în apărarea lui Bayer. Niederlechner și-a luat revanșa după autogolul din minutul 14 și a marcat și în poarta corectă (30).

În repriza secundă, Patrik Schick a marcat după un contraatac al oaspeților pornit din propria jumătate de teren (75). A înscris pentru farmaciști și Florian Wirtz. Puștiul lui Bayer l-a evitat elegant pe portarul gazdelor și a trimis în poarta goală (81).

Freiburg s-a impus pe terenul lui Stuttgart cu scorul de 3-2. Toate cele cinci reușite s-au marcat în prima repriză.
Oaspeții au deschis scorul prin lovitura de cap a sud-coreanului Woo-Yeong (3) din centrarea căpitanului Gunter. Woo-Yeong a realizat dubla în minutul 9 cu un șut din prima, după o lovitură de la colț executată de același Gunter. Freiburg a făcut 3-0 în minutul 28., Lucas Holer a trimis cu capul centrarea lui Sallai. Șvabii au redus din diferență în finalul primei reprize prin Mavropanas, iar în minutul 45+2 au marcat și golul de 2-3. Al Ghaddioui a trimis cu capul în plasă centrarea lui Endo.

FSV Mainz a trecut în propriul fief de Greuther Fürth la scor de neprezentare.
Mainz a rezolvat partida cu Furth în decurs de doar 4 minute. Formația antrenată de Bo Svensson a marcat în minute 15 și 19, prin Lucoqui și Adam Szalai. În prelungirile partidei și-a trecut numele pe lista marcatorilor și Kevin Stoger (90+2).

Partida dintre Arminia Bielefeld și Eintracht Frankfurt s-a terminat 1-1.
Jens Hauge a deschis scorul pentru Frankfurt în meciul de la Bielefeld cu un șut din interiorul careului, după o pasă primită de la Erik Durm. Gazdele au egalat cu patru minute înainte de final, prin Patrick Wimmer.

FC Köln a câștigat la limită meciul disputant pe teren propriu în compania nou-promovatei VfL Bochum. S-a terminat 2-1 pentru „țapi”.
Louis Schaub a deschis scorul în minutul 82, iar în primul minut suplimentar s-a făcut 2-0 pentru gazde, Tim Lemperle a punctat din centrarea lui Ostrak. În final au marcat și oaspeții, Simon Zoller a redus din handicap în minutul 90+4.

Astăzi se joacă ultimele două jocuri ale etapei a 3-a:

16:30 Union Berlin – Mönchengladbach (Digi Sport 4, Look Sport 2)
18:30 Wolfsburg – RB Leipzig (Digi Sport 4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.