Înainte de primul antrenament pentru noul sezon al Ligii Florilor, Adrian Cosman – directorul clubului SCM Craiova, a vorbit despre componența noului sezon și obiectivele trasate împreună cu stafful tehnic.

FOTO: IONUȚ GREERE

„Este un sezon pe care îl așteptăm cu mari speranțe, cu achiziții foarte bune, care vor aduce un plus valoare echipei. Vrem să readucem publicul la sală, putem juca cu până la 50 % din capacitatea sălii.”

„Vom avea o linie de echipament personalizată, un echipament pe care îl vor putea toate secțile clubului nostru.”

„Suntem într-o perioadă de reconstrucție. Cu siguranță este mult mai puternică decât sezonul precedent. Noile achiziții mă fac să sper. Obiectivul este locurile 1-8… haide să o luăm pas cu pas, campionatul din România a devenit poate cel mai tare din lume, iar acest lucru ne face să fim foarte atenți”, a spus Adrian Cosman.

SCM Craiova va beneficia în noul sezon și de serviciile unui preparator fizic. Acest lucru a fost mărturisit de directorul clubului din Bănie.

„Clubul SCM va semnat un contrat cu un preparator fizic foarte bun, foarte renumit, care a fost în ultimii ani doar la lotul național, iar acest lucru ne dă speranță că echipele noastre vor fi bine pregătite fizic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.