FOTO | Handbal: A sunat clopoțelul la SCM Craiova

0
1041
FOTO: IONUȚ GREERE

Astăzi, 14 iulie, în Sala Polivalentă din Craiova a avut loc reunirea echipei de handbal feminin a SCM Craiova în vederea pregătirii pentru sezonul 2021/2022 de Liga Florilor.

FOTO: IONUȚ GREERE

La reunire, sub conducerea antrenorilor Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu și Grigore Albici, au fost prezente următoarele jucătoare: Ekaterina Dzukeva, Bianca Curmenț, Andreea Chetraru – Ana Maria Țicu, Andreea Adespii, Alexandra Andrei, Melanie Bak, Hege Løken, Cristina Zamfir-Burcea, Adina Cace, Oana Cârstea, Alexandra Colac, Francesca Gogoșeanu, Ștefania Jipa, Ana Maria Mincu, Cristiana Nica, Carmen Șelaru, Adriana Țăcălie, Nicoleta Tudorică și Alina Grigorie. A absemnat Valentina Ion – componentă a lotului României U19 prezent la turneul final al CE din Slovenia.

FOTO: IONUȚ GREERE

În perioada 14-18 iulie, SCM Craiova  va efectua antrenamente de pregătire fizică pe plan local, urmând ca în perioada 19-28 iulie va avea loc pregătirea centralizată în Grecia, iar din data de 30 iulie va demara seria partidelor amicale.

Primul adversar pentru alb-albastre va fi Știința București, la Craiova, urmat la o săptămână de 2 jocuri de verificare, în capitală, și apoi în compania campioanei CSM București, pe 5 și 6 august. SCM Craiova va participa apoi la un turneu la Buzău, iar în perioada 19-20 august va avea loc o nouă ediție a Cupa Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.