Handbal: Înfrângere categorică în fața lui Minaur

0
351
FOTO: Dan Potor

Într-un meci jucat la Sf.Gheorghe, în cadrul etapei cu numărul 10 din Liga Florilor, echipa de handbal feminin SCM Craiova a pierdut categoric meciul disputat în compania formației Minaur Baia Mare, scor 30-22 (16-10).

FOTO: Dan Potor

Gruparea din Bănie s-a prezentat la Sfântu Gheorghe în formulă redusă, Carmen Șelaru, Andreea Adespii, Ana Maria Savu și Adriana Crăciun sunt accidentate și nu au putut să își ajute colegele.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (6), Andrei (1), Țicu (2), Nica (6), Zamfir, Tudorică (2), Orșivschi (2), Ion (2), Colac (1), Mincu, Gogoșeanu.

La finalul partidei, Bogan Burcea a declarat: „S-a văzut o diferență între cele două echipe și s-a reliefat pe tabelă. Accidentările pe care le avem și lipsurile care sunt din acest punct de vedere își pun amprenta asupra jocului de la etapă la etapă. Jucătoarele care au evoluat astăzi primesc de la nesatisfăcător în jos, cu excepția Adinei Cace și a Biancăi Curmenț. Le felicit pe cele două pentru evoluția de astăzi. Privim înainte, încercăm să creștem jucătoare, să recuperăm sportivele accidentate și în cel mai scurt timp posibil să avem o altă față. Sunt nemulțumit de atitudinea unor jucătoare cu experiență, precum Țicu, Zamfir, Tudorică și Andrei. Înțeleg că vin după accidentări, dar puțin de combativitate în apărare n-ar strica să afișăm.”

Pentru SCM Craiova urmează meciul cu Gloria Bistrița, programat marți, 23 februarie, de la ora 13.15, în Sala Polivalentă din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.