Liga 1: Juan Camara: „Pot spune că am luat o decizie foarte bună venind la Craiova”

0
271

Juan Camara a acordat primul interviu de la sosirea la Universitatea Craiova. Jucătorul spaniol a primit referințe bune despre gruparea din Cetatea Băniei și a rămas plăcut impresionat de ce a găsit la Craiova.

„Sunt foarte fericit pentru oportunitatea oferită de clubul Universitatea Craiova. Este foarte important pentru mine. Am discutat cu Craiova în ultimul timp, am ajus la un acord, însă am întâmpinat câteva probleme până am semnat. Mi-am dorit foarte mult să joc pentru Universitatea Craiova. Mă simt foarte bine aici. De când am venit am petrecut mai mult timp cu Matteo Fedele, care m-a ajutat mult. Toți băieții m-au primit bine, la fel și staff-ul tehnic. Pot spune că am luat o decizie foarte bună venind aici.“

„Știam ceva despre acest club, pentru că am mai vorbit cu colegi care au mai jucat în România. Toți mi-au spus că Universitatea Craiova este un club mare, foarte bine organizat, cu un stadion frumos și o infrastructură sportivă foarte bună. Adevărul este că atunci când am ajuns aici, am văzut că totul este spectaculos. Puține cluburi sunt la fel de bine organizate“, a spus fotbalistul iberic.

Camara își dorește să joace în cât mai multe partide și îi asigură pe suporteri că va lupta alături de noii săi colegi în îndeplinirea obiectivelor.

„Principalul meu obiectiv este să-mi ajut echipa să câștige titlul. Suntem pe locul 3 și se poate obține la final acest obiectiv, atât de important pentru club și suporteri. Îmi doresc să joc în cât mai multe partide și să-mi ajut echipa cu goluri sau pase decisive. Îi asigur pe suporteri că vom lupta pentru cel mai important obiectiv.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.