A venit prima înfrângere pentru echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova. Trupa lui Aco Todorov a cedat pe malul Cibinului, scor 84-81, în fața echipei gazdă CSU Sbiu, în al doilea meci din turneul 2 al Ligii Naționale.

FOTO: LUCIAN CALINESCU

Craiova a început mai bine meciul din Sala Transilvania și a condus 12-3 în debutul primului sfert. Ardelenii au revenit în joc și au terminat în avantaj primele zece minute de joc, 24-22. Sibiul a avut un început de sfert doi în forță, iar diferența pe tabela de marcaj s-a mărit la zece puncte, 36-26. Alb-albaștrii au revenit spectaculos, și cu un run de de 13-0 au preluat conducerea partidei. Trupa lui Todorov a avut la pauza mare un ecart de două posesii, 44-40.

Galben-albaștrii au preluat inițiativa în prima secvență din a doua repriză și au avut avantaj la intrarea în ultimele zece minute de joc, 67-64. Ultimul sfert a fost echilibrat, iar finalul pe muchie de cuțit. Craiova a avut șansa de a trimite meciul în prelungiri, însă aruncarea din spatele semicercului a lui Person nu și-a atins țința.

Dragoș Diculescu a terminat meciul cu 22 de puncte, Payton Henson a totalizat 13 puncte și 3 recuperări, Mo Pratt a adăugat 12 puncte și 8 pase decisive, iar Goran Filipovic a avut 11 puncte și 5 pase decisive.

SCM U Craiova va organiza săptămâna viitoare unul dintre cele trei turnee, la Craiova vor mai veni CSO Voluntari, Athletic Constanța și Dinamo București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.