Universitatea Craiova a păstrat tradiția și l-a adus și în acest an pe Moș Crăciun la juniorii clubului.

MOS CRACIUN

Dacă de obicei vizita avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”, Moș Crăciun în alb-albastru a sosit de data aceasta la cantonamentul alb-albaştrilor, din Lunca Jiului.

Bătrânelul a sosit cu autocarul echipei și a participat alături de ajutoarele sale, antrenorul primei echipe, Cornel Papură, căpitanul oltenilor, internaţionalul Nicuşor Bancu, preşedintele clubului, Sorin Cârţu, şi managerul general, Marcel Popescu, la un moment artistic, prezentat chiar de juniorii grupării din Bănie.

„Văd că s-a împământenit acest obicei și mă bucur că vin la Universitatea Craiova pentru că, vreau să vă spun un secret, să nu audă ceilalți, este echipa mea de suflet. Acum, sunt puțin mai trist că nu mai e ca în ceilalți ani când veneau copiii, îi așezam pe genunchi, îmi povesteam, îmi spuneau o poezie, îi simțeam cum tremură, cum se uitau la barbă, alții mă mângâiau, alții mă trăgeau de barbă.

Mă uitam în ochișorii lor și îmi dădeam seama că sunt convinși că ăsta este Moș Crăciun adevărat. Sigur, acum trebuie să ascultăm ce ni se spune, să ne ferim de pandemie, vă mulțumesc că văd că toată lumea are mască. Eu nu pot să am mască, întrucât dacă aș avea, nu m-ar mai recunoaște lumea că sunt Moș Crăciun. Trebuie să fiu fără mască, dar vă mulțumesc că absolut toată lumea de aici are mască. Le urez copiiilor în noul an antrenamente cât mai numeroase, cu rezultate strălucitoare, să îi ajungă pe seniori și la anul, când voi veni din nou, sper să ne întâlnim acolo unde era frumos, pe stadion, acolo unde am venit prima oară și am coborât din balon. Am să vin la meci, dar deghizat, nu vreau să stric…că lumea o să se uite la mine, nu o să se mai uite pe stadion.”

Am să mă ascund pe undeva pe acolo, deși stadionul e gol, să nu mă vadă nimeni să nu mă dea afară și o să stau să le țin pumnii. Sănătate, sărbători fericite,”a spus Moș Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.