Fotbal: Mititelu are interzis să mai folosească denumirea de Universitatea Craiova. Reacția acestuia

0
237

Adrian Mititelu nu va mai putea folosi denumirea de „Universitatea Craiova” în activitatea comercială a clubului.

Luni a fost făcută publică decizia Tribunalului București de a da dreptate Clubului Sportiv Universitatea Craiova în procesul cu echipa lui Mititelu, privind brandul.

Tribunalul București a dat soluția în acțiunea intentată de Clubul Sportiv Universitatea Craiova, club condus de Pavel Badea, împotriva lui Adrian Mititelu, prin societatea care administrează echipa nou promovată în eșalonul secund. U Craiova 1948 SA nu mai poate folosi brandul istoric al Științei:

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Decizia de astăzi este executorie, dar poate fi atacată cu apel în decurs de cinci zile.

Patronul lui FCU Craiova a oferit prima reacție după decizia instanței: Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă, am câștigat o prima bătălie în cadrul acestui proces! În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea, cu privire la folosirea mărcilor ce au legătură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanță președințială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele :

numele Universitatea Craiova
–numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
–sigla/emblemă (leul)

Instanța i-a admis numai primul capăt și anume acela de a nu mai folosi numele simplu de “Universitatea Craiova”. Pentru celelalte două capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA și sigla, instanța i-a respins cererea. Menționăm că decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel.
Prin urmare, nu există nicio decizie care să afecteze activitatea noastră în acest moment“, a scris Mititelu pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.