Fotbal extern: Bundesliga s-ar putea relua pe 9 mai

0
212

Campionatul de fotbal al Germaniei (Bundesliga) s-ar putea relua pe 9 mai, însă fără spectatori în tribune, a anunțat vineri publicația germană Bild, citată de agerpres.

Conform publicaţiei germane, această dată este „mai probabilă” decât 2 mai, care a fost luată în considerare în cadrul unei discuţii recente între directorii Ligii germane de fotbal (DFL), organizaţia însărcinată cu luarea acestei decizii.

Anterior s-a anunţat că Liga germană are în vedere reluarea sezonului cu porţile închise, la fiecare meci urmând să fie autorizat un număr maxim de 126 de persoane pe teren şi în jurul acestuia şi cel mult 239 de persoane în interiorul arene, inclusiv agenţi de pază şi jurnalişti.

Bundesliga, care include prima şi a doua divizie a fotbalului german, este suspendată oficial până la 30 aprilie.

Pentru liga a treia, administrată de Federaţia germană de fotbal (DFB), se are în vedere reluarea meciurilor pe 16 mai, cu tribune goale, din motive de securitate sanitară.

Preşedintele DFB, Fritz Keller, şi-a exprimat joi convingerea că pandemia va aduce un val de falimente în fotbalul profesionist german, inclusiv în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.