Baschet: Fără spectatori la meciurile de baschet. Decizia de azi a Consiliul Director al Federației Române de Baschet

0
206

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis ca toat meciurile din România să se desfășoare fără spectatori până la data de 31 martie 2020. SCM Universitatea Craiova are programate în această perioadă 2 meciuri pe teren propriu.

„Ținând cont de măsurile guvernamentale de urgență luate începând de duminică și până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, Consiliul Director al Federației Române de Baschet a decis, astăzi, cu majoritate de voturi următoarele:

Începând cu data de 09.03.2020, toate competițiile oficiale de baschet din România se vor desfășura fără spectatori.

Totodată, în acord cu Hotărârea nr. 6, din data de 06.03.20, a Grupului de suport tehnico-stintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, și a adresei MTS nr. 14, din data de 08.03.2020, pentru toate evenimentele publice cu mai puțin de 1.000 participanți este obligatoriu avizul prealabil al DSP locale.

Prezența decizie se aplică tuturor competițiilor oficiale de baschet din România, inclusiv celor organizate de Asociațiile Județene de Baschet sau de AMBB, până la data de 31.03.2020.

În raport cu evoluția măsurilor luate de autorități, prezența decizie va fi modificată”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRB.

Astfel, meciurile cu CSM Focșani, programat duminică – 15 martie, de la ora 19.00, respectiv cel cu CSM Mediaș de pe 28 martie, se vor disputa fără spectatori în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.