Handbal (F): Optimism înaintea duelului cu Buzău. Vor patru victorii din patru meciuri

0
564

Handbalistele de la SCM Craiova se află în fața a trei meciuri foarte grele și a unuia mai lejer în perioada următoare. Primul joc va fi duminică, ora 15:30, în Sala Polivalentă, cu Gloria Buzău.

Antrenorul secund, Costin Dumitrescu, consideră că partida cu Gloria Buzău va fi foarte grea, însă victoria este imperios necesară.

„Gloria Buzău vine după câteva meciuri bune, în special cel cu CSM Bucureşti, unde a pierdut la limită. Şi noi am avut evoluţii bune în partidele cu Gloria Bistriţa, în care am câştigat, dar şi la Zalău, unde am pierdut, dar jocul a fost destul de bun. Fetele s-au mobilizat şi au încercat să scoată maximum din fiecare meci. La fel de încrâncenată se anunţă şi partida cu Buzăul şi sper să obţinem un nou succes, care să ne apropie de locurile de pe podium. Va fi un joc de şase puncte şi sper să le obţinem. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas şi să ne apropiem victoria în fiecare meci”, a afirmat Dumitrescu.

Acesta a mai punctat că își dorește patru victorii to din atâtea partide: „Da, acum ne obligă să avem patru victorii legate: acasă cu Buzău, la Rapid, în Cupă, la Baia Mare și cu HCM Slobozia. Buzăul ne-a pus mereu probleme, este o echipă puternică și trebuie să fim foarte atenți. Poziția echipei din Buzău în clasament este meritată.”

Adina Cace este una dintre revelațiile echipei de handbal feminn SCM Craiova, integrându-se foarte bine în lot. Aceasta este convinsă că gruparea din Bănie se va impune duminică.

„Sper să facem un joc cât mai bun, să ne mobilizăm şi să reuşim să obţinem victoria în acest meci. Ştim că nu ne va fi uşor, dar vom face tot posibilul să ne impunem. Aşteptăm suporterii să vină la sală în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de aportul lor. Mă surprinde că m-am acomodat așa de repede, fiind mai mică, dar mă bucur că le-am ajutat pe fete cu evoluția mea”, a declarat Adina Cace.

Interul Ana Maria Savu, proaspăt convocată la lotul național, și-a revenit din punct de vedere medical și știe cum poate învinge Buzăul: „Va fi un meci greu, încă nu avem efectivul complet, dar sper ca la final să ieşim învingătoare. Buzăul are o echipă bună, dar trebuie să ne facem jocul şi să obţinem toate punctele puse în joc. Mă simt mult mai bine decât la ultimele meciuri și sper să îmi ajut colegele să ne impunem.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.