Americanul echipei SCM Universitatea Craiova, Tyler Lasser, a comentat tragedia care s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când fosta stea a NBA-ului, Kobe Bryant a murit.

„Am auzit despre știrea asta de pe grupul nostru, al jucătorilor, și toți am crezut că este o glumă. Cred că fiecare fan al baschetului și-a pierdut un membru al familiei. Iar eu, care am familie, mă gândesc cum soția și copiii mei să crească fără un tată sau fără doi membri ai familiei. Am acasă un copil de un an și în fiecare dimineață se trezește și întreabă de mine și când vin. Mă gândesc cum soția lui Kobe Bryant trebuie să explice în fiecare dimineață copiilor că tatăl lor nu se va mai întoarce niciodată. După această tragedie am văzut cum în vestiarul nostru, toți apreciem mai mult că trăim, că ne bucurăm de viață. Ne înțelegem mult mai bine, parcă nu mai sunt conflicte, realizăm că nu suntem nemuritori și încercăm să ne bucurăm de fiecare clipă”, a mărturisit Tyler Lasser.

Kobe Bryant și-a găsit sfârșitul în urma unui tragic accident de elicopter, care s-a petrecut duminică în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Printre cele nouă victime ale accidentului cumplit s-a numărat și una dintre cele patru fiice ale fostului star mondial, Gianna Maria Onore.

Elicopterul a coborât peste 670 de metri în doar 60 de secunde și era întreg înainte să lovească dealul, arată Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor (NTSB), citat de CNN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.