După ratarea calificării în Top 6, baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova vor susține vineri, ora 18:00, în Sala Polivalentă, meciul contra echipei CSM Galați, contând pentru etapa cu numărul 2 din Grupa Galbenă.

„Întâlnim o echipă bună, care are în componenţă sportivi care au evoluat în Liga Naţională. Sper ca primul jocul nostru să transformăm partida într-una uşoară. Nu tratăm adversarul cu superioritate şi trebuie să luptăm pentru fiecare minge. Toate echipele sunt bune, dar nu ne pot pune probleme, decât dacă noi nu respectăm sarcinile antrenorului. Obiectivul echipei clasarea pe primul loc din această serie și evident, calificarea în play-off”, a spus antrenorul secund, Alexandru Vlăsceanu.

Despre meciul cu formația gălățeană au vorbit și doi jucători ai echipei, Tyler Laser și noua achiziție – Andrei Oprean.

„Ne pregătim intens pentru acest joc şi vrem să arătăm că locul nostru nu este aici şi doar ghinionul a făcut să nu fim în Top 6. Suntem de departe cea mai bună echipă din această serie și vom juca în funcție de ce adversar ne dorim în play-off. Eu îmi doresc Clujul, pentru că nu cred că vor câștiga seria împotriva noastră. Cred că cel mai slab meci a fost cu Timișoara, în rest puteam să câștigăm orice meci, dar am capotat în special în sfertul patru. Tocmai de aceea am vorbit cu antrenorul să mai vină doi, trei jucători, pentru a putea face schimbări mai des. Am avut o rotație scurtă și asta s-a văzut în rezultate”, a declarat Tyler Lasser.

Oprean a fost impresionat de modul cum a fost primit la echipă și este pregătit pentru debutul în maieul alb-albastru.

„Toată lumea m-a întâmpinat foarte bine când am venit la echipă. Este o provocare pentru mine şi sunt pregătit să devin un jucător cât mai bun. Sunt conştient că am multe de învăţat de la antrenori şi de la jucătorii cu experienţă, dar voi munci pentru a progresa. Înainte să vin aci am vorbit cu Dragoș Diculescu, Antonio Năsturescu și Sabin Bagairea, cu care am fost coleg la loturile naționale. Cu Galaţi nu va fi un meci uşor, ne pregătim foarte bine şi vom face tot posibilul să câştigăm toate partidele din Grupa Galbenă”, a punctat și noul jucător al echipei, Andrei Oprean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.