La conferința de presă de astăzi, antrenorul Bogdan Burcea, a lămurit posibila plecare la națională. Deși a declarat că nu va fi selecționer, Burcea l-a atacat pe Ryde, fostul selecționer.

„Nu voi prelua naţionala, cel puţin nu acum. Concret, au fost multe lucruri care nu mi-au convenit. Au fost multe persoane care au spus că sunt antrenorul potrivit pentru a prelua naţionala, dar, fiind o persoană incomodă şi capricioasă, nu pot face acest pas, fiindcă vreau să ni se acorde şi nouă, românilor, respectul şi sprijinul de care au avut parte străinii”, a dezvăluit Burcea.

Acesta a adus un atac la adresa fostului selecționer: „Ryde ne crede pe toţi nişte dobitoci! Comisia care l-a demis pe Ryde nu l-a validat niciodată. Ilegal a fost că a primit al doilea mandat. Mai bine i-ar face statuie preşedintelui FRH, fiindcă l-a pus selecţioner! Poate să plece în vacanţă 20 de ani cu banii pe care i-a luat de la Federaţie. Este o pată ruşinoasă pe istoria handbalului românesc ce s-a întâmplat la Mondiale, Ryde ne-a dus în lumea a treia a handbalului. Putem să-l dăm noi în judecată, că a lipsit la meciul cu Suedia! Are mare tupeu să ne dea şi în judecată.”

Deși a refuzat naționala, Bogdan Burcea va miza, din sezonul viitor, pe românce. „Cred că lupta pentru postul de selecționer se duce între două persoane. Vreau să am numai rămânce în echipă de la anul, este un obiectiv de-al meu. Așa este normal și așa putem ajuta naționala României.”

În aceste condiții este foarte posibil ca Nikolic, Khavonina, Dzhukeva și Klkovac să nu mai rămână la Craiova din sezonul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.