Handbal: Bogdan Burcea nu renunță la cupele europene în sezonul viitor

0
403

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Bogdan Burcea a vorbit despre mai multe aspecte ale echipei de handbal feminin.

„Suntem la două meciuri şi jumătate de locul trei. Mai avem un tur şi încă o etapă. Vrem să terminăm pe un loc de cupă europeană. Ne-am propus acest lucru de la început. Din punct de vedere al efectivului, nu am avut suportul necesar, însă vom aborda încrezători returul campionatului, dar şi Cupa României. Vom face tot posibilul să clasăm această echipă pe un loc care să ne poată permite accederea în Europa, astfel încât, în viitorul sezon, să ne aflăm acolo unde ne-am obişnuit în ultimii ani, şi anume Cupa EHF”

Tehnicianul echipei SCM Craiova a vorbit și despre Campionatul Mondial de handbal feminin și Patricia Vizitiu, jucătoare care nu a prins prea multe minute la acest turneu final. Burcea l-a taxat şi pe selecţionerul României, Tomas Ryde.

„Patricia a stat mai mult pe bancă şi a aplaudat la acest Mondial. Putea face mult mai multe, însă, handbalul nu te aşteaptă. Nu este o competiţie în care să dai timp de joc. Ori produci, ori stai pe bancă. Presiunea care s-a pus pe echipa României a contribuit la victoria extraordinară cu Ungaria. L-am cunoscut pe Ryde. Am lucrat cu el şi niciodată nu mi-a inspirat încredere.Sunt convins că fetele puteau face mult mai multe la acest turneu final“, a punctat Bogdan Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.