Handbal (F): Strigătul de luptă al handbalistelor

0
360

Sportivele de la SCM Craiova vor avea două partide acasă în această săptămână. Deși, la prima vedere, handbalistele din Bănie sunt favorite, numărul mare accidentări din cadrul lotului a făcut ca echipa să fie rezervată în privința pronosticurilor pentru aceste partide: cu CSM Slatina, miercuri, ora 18:00, și cu “U” Cluj, sâmbătă, ora 18:00.

„Urmează două meciuri în care nu avem nicio scuză, dacă nu luăm cele şase puncte. Toate gândurile sunt îndreptate către cele două victorii. Trecem printr-o perioadă grea din cauza accidentărilor, dar chiar şi aşa, trebuie să ne impunem în cele două partide. Echipa trece prin momente foarte grele, sunt jucătoare importante, care au lipsit de la antrenamente din cauza accidentărilor sau a altor probleme: Khavronina, Tătar, Tudorică, Nikolic, iar Zamfir, Klikovac, Vizitiu și Trifunovic nu sunt refăcute complet. Astfel, opt jucătoare de bază pe care nu putem conta, sau contăm puțin. Nu au cum să fe meciuri ușoare pentru noi. Pentru 4, 5 jucătoare, care au evolut mult timp, oboseala este foarte mare”, a mărturisit antrenorul secund, Costin Dumitrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

La rândul lor, Ana Maria Țicu și Carmen Șelaru au vorbit despre situația grea în care se află echipa.

„Ne aşteaptă un meci destul de greu, deşi la prima vedere nu ar părea aşa. În ultimul timp am avut partide foarte grele. Trebuie să ne mobilizăm, să lăsăm oboseala la o parte şi să obţinem cele şase puncte. Ne dorim ca fetele accidentate să își revină cât mai repede, să vină să ne ajute”, a afirmat Ana Maria Ţicu.

„Ne aşteaptă două partide foarte grele, având în vedere că avem probleme de lot. Sper să trecem peste toate şi obţinem cele şase puncte. Avem nevoie ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze. Nu avem timp să spunem că suntem obosite, încercăm să dăm maxim la fiecare partidă. Suntem 7, 8 fete, care ne antrenăm de luni bune, fără a avea aportul celorlalte colege accidentate. Nu am avut niciodată un lot numeros, adică 2, 3 jucătoare pe post, ca alte echipe. Din cauza asta, multe sportive am evoluat mult timp și au apărut accidentările”, a punctat și Carmen Şelaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.