Baschetbaliștii de la SCM U Craiova vor întâlni duminică, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă, formația BCMU FC Argeș Pitești. Partidele dintre cele două echipe au fost mereu echilibrate, însă acum se anunță pe viață și pe moarte.

„Cumulul valorilor jucătorilor de la Pitești este net suprior nouă. Dacă s-ar calcula așa, am pierde la 20 de puncte diferență. Piteștiul are un buget superior nouă, și-a făcut o obișnuință în a racola sportivi care au jucat la noi. Au o echipă extrem de bună, în care s-a investit enorm de mult, dar jucăm acasă și asta ne motivează foarte mult. Îi respectăm pe adversari, așteptăm un meci greu, dar ne dorim foarte mult victoria și va fi o partidă pe viață și pe moarte”, a punctat managerul secția de baschet, Marius Toma.

Managerul Marius Toma a făcut și calculele pentru ca SCMU să-și asigure prezența în Top 6: „Am spus de la început că vor fi 14 finale și lupta pentru Top 6 va fi extrem de grea. Toate echipele își doresc să ajungă acolo. Șapte victorii îți asigură prezența în Top 6. La omogenitate stăm mai bine ca alte echipe.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.