Volei (M): Alb-albaștrii se tem de Buzău

0
306

Echipa de volei masculin SCM U Craiova va întâlni duminică, ora 17:00, în Sala Polivalentă, pe Gloria Buzău. Deși este o nou-promovată, Buzăul se anunță a fi o echipă incomodă în acest campionat.

“Meciul cu Gloria Buzău este unul dintre cele mai importante din acest campionat. Suntem într-o situație dificilă, pentru că ambii ridicători sunt accidentați și ne afectează jocul în partidele care vor urma. Jucătorii sunt conștienți că ne așteaptă un joc greu și îmi doresc să se mobilizeze la maxim și să obținem cele trei puncte. Buzăul are sportivi care vor să confirme sau vor să se lanseze, sunt jucători care nu cedează și luptă pentru fiecare punct”, a declarat tehnicianul Dănuț Pascu.

Acesta a atras atenția că va mai dura aproape o lună până când echipa va ajunge la un nivel optim de omogenizare.

“Echipa nu este la nivelul optim de pregătire. Avem doi jucători accidentați, Teleleu și Jovanovic, iar eu, Lică, Suson și Olteanu am venit de puțin timp de la Campioatul European. Este nevoie de răbdare și trebuie să muncim mult în următoarele trei săptămâni pentru a avea omogenitatea necesară. Igor Jovanovic va fi apt de joc peste o săptămână, iar Teleleu trebuie să stea minim 28 de zile.”

Și Silviu Suson a atras atenția că Gloria Buzău poate fi o echipă periculoasă.

„Buzău este o echipă nou-promovată, cu jucători buni, care va încurca multe echipe, dar sper să nu se întâmple acest lucru şi în meciurile cu noi. Sunt convins că duminică putem câştiga toate cele trei puncte. Îmi doresc ca suporterii să vină în număr mare la sală, să ne susţină, pentru că avem nevoie de aportul lor”, a afirmat Silviu Suson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.