Alb-albaștrii sunt convinși că o victorie în fața argeșenilor, duminică, ora 19:30, în Sala Polivalentă, va face uitat eșecul de la Timișoara. Doi jucători, care au evoluat puțin în acest sezon, sunt convinși că oltenii se pot impune în fața Piteștiului.

„Sunt convins că vom avea un meci foarte greu cu Piteștiul. Cred că va conta foarte mult că avem avantajul terenului propriu. Piteștiul mereu a fost o echipă puternică, dar suntem siguri că ne putem impune. Suntem dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat la Timșoara și sper să ne revanșăm cu Piteștiul. A fost un duș rece și sper să revenim în partidele următoare”, a afirmat Ionuț Berceanu.

„Vom fi montați să câștigăm meciul cu Piteștiul, însă nu ne va fi ușor. Este foarte important să câștigăm acest joc. Așteptăm toți suporterii să vină la sală să ne încurajeze. Cu Timișoara a fost un duș rece și sper să nu mai avem asemenea meciuri”, a punctat și Antonio Năsturescu.

În aceeași notă a fost și Tyler Laser: „Cred că am privit de sus Timișoara și acest lucru ne-a costat. Trebuie să ne respectăm mai mult adversarii. Duminică vom întâlni o echipă care joacă de obicei în Top 6, o formație bună, care i-a ținut în tensiune pe cei de la Cluj până în Over Time. Așteptăm acest joc, să ne revanșăm după eșecul de la Timișoara. Jucăm acasă și vrem să ne impunem în fața propriilor fani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.