Site-ul www.sportuldoljean.ro aniversează astăzi 5 ani de la prima sa apariție în spațiul online.

De 5 ani suntem alături de dumneavoastră şi încercămîn fiecare să vă informăm cu profesionalism şi corectitudine despre tot ceea ce se întâmplă în orașul și în județul nostru, despre orice eveniment sportiv de amploare, precum și despre rezultatele obținute de sportivii doljeni în competițiile din afara granițelor tării.

Însă fără dumneavoastră, cititorii noștri, nu am fi putut fi ceea ce suntem azi: o publicație demnă de luat în seamă, așezată în slujba informaţiei atent culese şi prompt livrate către destinatarul principal, cititorul. În toţi aceşti ani am primit din partea dumneavoastră deopotrivă atât aprecieri pentru lucrurile bine făcute cât și critici pentru cele mai puțin reușite; însă am ținut cont de fiecare în parte, fiindcă numai din greșeli se poate învăța și numai din discuții constructive se poate progresa.

Mulțumim sportivilor și antrenorilor doljeni pentru devotamentul faţă de sport, pentru sacrificiile făcute dar mai ales pentru intensele satisfacţii pe care ni le-au oferit de-a lungul timpului în care am fost alături unii de ceilalți, ei cu performanțele, noi cu informația. Permiteți-ne să le urăm din acest colț de pagină web, din tot sufletul, mult succes în bătăliile sportive viitoare, în întreaga lor activitate și cât mai multe împliniri în viața personală. Graţie dăruirii celor care au reprezentat de-a lungul anilor cu cinste și onoare cluburile din Bănie și din întreg județul, indiferent de ramura sportivă în care au evoluat,aceștia au reușit să impună respectul și admirația întregii suflări sportive din țară, reușind să așeze sportul doljean pe locurile de frunte ale sportului românesc. Astfel, au ajuns ca  astăzi să le fie recunoscute şi apreciate performanțele nu doar pe plan local, dar şi în plan naţional sau internaţional.

Sperăm că împreună cu dumneavoastră să ducem “povestea” mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.