EDITORIAL | Nu mai confundați sala de Sport cu sala de Teatru

0
1362

Se spune, la orice meci, de fotbal, de handbal, volei sau baschet că publicul este „jucătorul’” în plus pe care îl are fiecare echipă gazdă. În repetate rânduri, confruntări importante au fost decise tocmai de „frenezia” cu care suporterii își poartă favoriții spre victorie din primul până în ultimul minut.

Cu săli de joc care se transformă în veritabile „vulcane”, galeria gazdă parcă toarnă plumb în picioarele sau brațele adversarilor. Există însă, din păcate, și contrarul situației de mai sus, atunci când spectatorii parcă ar urmări o piesă de teatru. Iar asta contează foarte mult în economia oricărui meci disputat.

Publicul craiovean parcă a uitat să-și susțină echipele favorite la meciurile din Sala Polivalentă și nu reacționează nici în momentul în care se face apel și de la crainicul partidei. De foarte mute ori, mai ales la meciurile echipei de handbal feminin SCM Universitatea Craiova, legea au făcut-o suporterii care au venit împreună cu echipa oaspete. Acest lucru este inadmisibil în Craiova și nu trebuia să se întâmple niciodată.

Picătura care a umplut paharul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază, la meciul jucat de echipa feminină de volei a Craiovei cu CSM București. Galerie au avut doar adversarele, culmea pentru ele scandând membri din staff-ul tehnic. Publicul din Bănie, de altfel unul dintre cel mai înfocat în țară, la orice disciplină, parcă a uitat să-și încurajeze favoritele, iar asta s-a văzut pe tabela de scor, de altfel la un meci de importanță maximă pentru ierarhia finală a clasamentului.

Dragi olteni, haideți să nu uităm că suntem „cei mai fierbinți” dintre români. Și să fim mereu jucătorul în plus de care echipele noastre au nevoie la meciurile de pe teren propriu. Este atât de greu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.