Echipa de handbal feminin SCM Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Sâmbătă, de la ora 16.30, SCM Craiova întâlneşte formaţia Gloria Buzău, în etapa a 21-a din Liga Florilor la handbal feminin. Partida din Sala Polivalentă va fi arbitrată de Diana Florescu și Ana Maria Ștoia, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Constantin Milcu.

Oltencele sunt în continuare cu gândul la ocuparea unui loc care să le permită participarea în cupele europene și în sezonul viitor. Trupa lui Bogdan Burcea ocupă în prezent locul 6 în clasament, cu 27 de puncte, a o victorie de locul patru. De partea cealaltă, Buzăul vine în Bănie de pe locul 10, cu 20 de puncte. Oaspetele de mâine sunt în luptă pentru evitarea locului pentru barajul de retrogradare.

SCM Craiova are de răzbunat în această partidă și înfrângerea drastică din turul campionatului (27-17 !).

„Vrem ca acest meci să fie ca un nou început pentru ultima «bucată» din acest campionat, în care am avut mult de suferit, pentru că rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit, dar toţi iubitorii handbalului ştiu motivele pentru care am ajuns aici. Se pare că şansele sunt destul de mici să contăm pe cele trei jucătoare în acest sezon, Zamfir, Ţicu şi Stanciu şi încercăm să ne facem treaba cât mai bine în aceste ultime şase etape. Suntem la o victorie de locul patru, care ne asigură accesul în cupele europene în sezonul următor şi nu suntem departe de acest obiectiv. Avem încredere că finalul de campionat ne va aparţine, cu speranţa că în aceste meciuri vom fi lăsaţi să jucăm”, a declarat Costin Dumitrescu la conferința de presă premergătoare partidei.

LIGA FLORILOR – ETAPA 21

Sâmbătă, 6 aprilie
ora 16.30 SCM Craiova – Gloria Buzău

Duminică, 7 aprilie
ora 12.00 HC Zalău – CSM Slatina
ora 17.00 Minaur Baia Mare – Gloria Bistriţa
ora 17.30 SCM Vâlcea – Corona Brașov (TVR HD)

Luni, 8 aprilie
ora 17.30 CSM Galaţi – Măgura Cisnădie

Marţi, 9 aprilie
ora 17.30 CSM Bucureşti – U Cluj (TVR HD)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.