Bogdan Ene, jucător SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCMU Craiova luptă pentru titlul de campioană cu Arcada Galați, iar cele două combatante se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19.00, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Diviziei A 1.

Voleibaliștii lui Dănuț Pascu sunt lideri și doresc să își mărească avantajul în fruntea clasamentului. Bogdan Ene a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu formația gălățeană. Jucătorul Craiovei este dornit și de o revanșă după înfrângerea categorică din sezonul regulat.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă solidă a Galaţiului, care a făcut un sezon foarte bun. Dacă ne aducem aminte şi în meciul trecut de aici au jucat foarte bine, iar asta ne dă de gândit. Am învăţat multe din acea înfrângere de acasă şi suntem pregătiţi pentru meciul de sâmbătă. Sperăm să rămânem pe locul întâi şi după acest derby. Avem şanse reale la titlu. Dacă stau să mă gândesc şi acum trei ani am fost într-o situaţie asemănătoare. Am mers din victorie în victorie şi doar atunci când am jucat finala ne-am gândit la titlu. Şi acum ne-am luat obiectivele pas cu pas, am început cu primele patru locuri, iar acum vrem o medalie cât mai strălucitoare“, a declarat Bogdan Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.