Handbal (F): Doar victorie! Una din ultimele șanse la podium pentru SCM Craiova

0
474
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Echipele de handbal feminin SCM Craiova și CSM Slatina se vor întâlni sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Formația craioveană are nevoie de victorie pentru a mai spera la un loc pe podium la finalul sezonului.

„Vom juca contra unei echipe foarte muncitoare, CSM Slatina, o echipă care a pierdut foarte multe meciuri la o diferență foarte mică de goluri și tratăm cu maximă seriozitate meciul acesta, mai ales că pentru noi înseamnă foarte mult fiecare punct din aceste etape rămase. După calculele noastre, ca să prindem podiumul avem nevoie de șase victorii din opt meciuri, lucru care pare foarte greu, dar, odată cu schimbarea programului, putem să pregătim mult mai bine fiecare meci în parte și ne vom juca șansa până la capăt. Slatina nu este o echipă de neglijat, o tratăm cu respect și suntem motivați să obținem o victorie frumoasă și sperăm să fie un început de drum foarte bun”, a declarat Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova.

Craiova a suferit foarte mult în acest an din prisma accidentărilor, fapt care le-a adus pe oltence în partea a doua a clasamentului. Costin Dumitrescu a explicat care este situația celor două jucătoare accidentate și a vorbit puțin și despre jocul echipei din ultima vreme.

„Va urma o pauză competițională care pică foarte bine pentru noi. Avem la dispoziție două săptămâni și jumătate de liniște în care putem să muncim și să facem o treabă bună. Jocul a început să meargă mai bine, fetele se simt mai bine în teren, sunt mai puternice, au încredere mai mare și, chiar dacă ne așteaptă opt meciuri grele, noi suntem pregătiți să ne luptăm până la capăt. Cristina Zamfir și Ana Maria Țicu au început săptămână aceasta să se joace puțin cu mingea și sperăm ca măcar una dintre ele să fie aptă de joc la următorul meci, pe 28”, a încheiat Costin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.