Federația Română de baschet a amânat tragerea la sorți pentru stabilirea țintarului următorului sezon și a venit cu câteva preciziări despre deciziile luate după ședința Consilului Director.

În momentul de față nouă echipe au îndeplinit condițiile de eligibilitate necesare acceptării și participării în sezonul competițional 2018/2019 la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin. Este vorba despre cinci echipe din prima grupă valorică, una în cea de a- 2-a, respectiv 3 în cea de-a 3-a.

Acestea sunt:

Grupa A – CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu, CSM Steaua, SCMU Craiova
Grupa B – CSO Voluntari
Grupa C – CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, CSM Mediaș, Dinamo București

Iată ce a decis Consiliul Director 

– suspendarea tuturor formalitatilor referitoare la organizarea LNBM, 2018-2019, pana la data de 10.08.2018iar tragerea la sorți pentru LNBM va fi in data de 14 august. Pentru cele 9 cluburi care sunt deja eligibile se vor efectua toate formalitățile necesare, iar pentru restul cluburilor, aceste formalități nu vor fi efectuate decât din momentul in care devin eligibile.

Pentru plata garanției, se acceptă scrisori de garanție eliberate de terți în numele cluburilor în favoarea FRB, bilete la ordin avalizate, sau alte forme de garantare a sumei respective.

Tragerea la sorți va fi efectuată cu numărul de echipe care sunt eligibile la 14.08.2018 pentru LNBM, ediția 2018-2019, sistemul competițional fiind adaptat număarului de echipe eligibile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.