Judo: Cleonia Rîciu, campioană națională U 23 | Judokanii craioveni au câștigat 3 medalii la campionatul național U 23 de la Pitești

0
189
Cleonia Rîciu (CS Universitatea Craiova) a câștigat CN U 23
Cleonia Rîciu (CS Universitatea Craiova) a câștigat CN U 23

În Trivale a avut în perioada 13-14 aprilie 2018 finala campionatului naţional de judo individual tineret U23 (sportivi născuți între 1996-2003). Judokanii craioveni au cucerit trei medalii la această competiiție.

După bronzul de la seniori și argitul de la juniori, Cleonia Rîciu a devenit campioană națională la tineret. Sportiva legitimată la CS Universitatea Craiova a câștigat medalia de aur a categoriei -52 de kg, victorie în finală la Camelia Ioniță (Dinamo București).

Floriana Văcaru (CS Universitatea Craiova) a câștigat argintul categoriei +78 kg. La această categorie au fost prezente doar 5 sportive și s-a luptat fiecare cu fiecare. Sportiva antrenată de Mihai Voinea a câștigat 3 partide (Narcisa Ion – LPS Focșani; Bianca Suciu – Liberty Oradea și Georgiana Renghea – CSM Craiova) și a pierdut în fața judokanei Bianca Prodan (SCM Deva). Georgiana Renghea a câștigat doar o singură partida (Narcisa Ion – LPS Focșani) și a încheiat pe locul 4.

Medalie de argint a câștigat și Răzvan Pasăre, legitimat la CS Universitatea Craiova. Sportivul craiovean a pierdut finala categoriei -66 kg.

La Pitești au mai concurat și alți sportivi de la CS Universitatea Craiova: Oana Andrei – locul 5 (categoria -57 kg), Eusebio Dragotescu – locul 7 (categoria -60 kg), David Mitran – locul 7 (categoria -66 kg) și Robert Gușă – locul 5 (categoria -90 kg).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.