Handbalistele de la SCM Craiova primesc miercuri, 10 ianuarie, vizita formației Rapid București, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii Florilor. Partida va începe la ora 17:30 şi se va juca în Sala Polivalentă. 

Valentina Ardean-Elisei a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu formația giuleșteană. Alice a dat asigurări că împreună cu colegele sale vor rămâne concentrate pe întreaga durată a partidei și vor da totul pe teren pentru a câștiga această întâlnire.

„Mâine vom avea un meci foarte important în campionat pe care trebuie să-l abordăm cu maximă seriozitate iar sâmbătă, în Cupa EHF, întâlnim Randers HK. Amândouă sunt meciuri extrem de importante si trebuie sa fim concentrate pentru ambele partide. Ne dorim să obținem maximum din cele două partide, dar este foarte important să ieșim sănătoase, fără accidentări, pentru că urmează o perioada extrem de încărcată, cu meciuri pe 3 fronturi, Liga Florilor, Cupa EHF și Cupa României, Avem nevoie de susţinerea fanilor, care sper să ne poarte spre victorie, ca în partidele precedente”, a declarat Valentina Ardean Elisei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.