Superliga | FCU, în picaj! Trupa lui Napoli pierde și cu Oțelul

0
209
FCU Craiova vs. Oțelul Galați
FOTO: SC OȚELUL GALAȚI

FCU Craiova a pierdut și al doilea meci din play-out, formația antrenată de Nicolo Napoli a cedat meciul din propriul fief, scor 1-2, contra celor de la Oțelul Galați.

Oaspeții au dominat prima repriză și golul a picat firesc în poarta lui Robert Popa. Juri Cisotti a deschis scorul în minutul 17 din pasa lui Ștefan Bodișteanu. Putea fi chiar 0-2, însă același Cisotti a ratat o lovitură de la 11 m, portarul Craiovei a respins șutul fotbalistului italian (31). Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, Juan Bauza a restabilit egalitatea la singura fază din poartă a gazdelor (39).

Partea a doua a început la fel de prost pentru FCU. După un corner executat de Cisotti, Ghiocel a retrimis în careu, iar Cisse a pus călcâiul pentru 1-2. Tot gălățenii au fost periculoși, dar până la final nu s-a mai întâmplat nimic și FCU Craiova tremură pentru retrogradare.

FCU Craiova: Popa – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula (57, Mascarenhas) – Albu (57, Bahassa), Achim (62, Pop) – Dragu (57, Sidibe), Bauza, Van Durmen – Chițu (74, Blănuță). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oțelul Galați: Pap – Adascăliței (77, Silva), Cisse, Ghiocel (56, Jardan), Zhelev – Lameira, Cisotti, Teles – Frederic (77, Malle), Zivulic, Bodișteanu (68, Tănasă). Antrenor: Dorinel Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.