Liga Florilor | SCM Craiova a cedat în fața Coronei Brașov!

0
1410
SCM Craiova vs. Corona Brașov

Echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu Corona Brașov, scor 35-37, după ce în prima repriză a avut și avantaj de 6 pe tabela de marcaj! Partea secundă a fost de coșmar.

Cu Zoqbi De Paula în mare formă în prima parte a meciului, Craiova a mers foarte bine și s-a desprins pe tabela de marcaj la 15-9 în minutul 22! Ardelencele au redus din handicap, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 18-16 în favoarea formației pregătite de Costin Dumitrescu.

SCMCraiova vs. Corona Brașov

Oaspetele au început perfect partea secundă și au trecut în avantaj doar după trei minute după odihnă (18-19). Craiova nu a a mai avut replică și Brașovul a pus gol după gol pe tabelă, pentru un incredibil 28-31! cu 10 minute înainte de final. Craiovencele au alergat după egalare, însă era prea târziu să mai schimbe soarta partidei.

CRAIOVA: Zoqbi De Paula, Curmenț, Risovic – Bojicic 9 goluri, Milosavljevic 8 (3 din 7 m), Mugosa 6, Krpez 4, Pașcan 4, Milic 2, Malovic 2, Jipa, Cace, Burcea-Zamfir, Grigorie, Ghețu. Antrenor: Costin Dumitrescu.

BRAȘOV: Gudelj, Rădoi – Pletikosic 11 goluri (4 din 7 m), Klikovac 6, Lasm 5, Berbece 3, Lazăr 3, Woller 3, Azenalde2, Fonseca 2, Boiciuc 2, Gandulfo, Văcariu, Dumitrașcu, Moraru. Antrenor:

Aruncări de la 7 m: 3/5 – 4/4

Eliminări x 2 min: 2-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.