LNBM | SCM Universitatea Craiova nu a dat nicio șansă celor de la CSM Tg. Jiu

1
389

SCM Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CSM Tg.Jiu, scor 84-65, vineri seara, în ultima etapă din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet. Formația antrenată de Panayiotis Yiannaras încheie astfel grupa 11-18 pe primul loc, cu 7 victorii și o singură înfrângere.

Craiovenii au început mai greoi partida, gorjenii au fost în față (5-9, 9-13), apoi gazdele au trecut la conducere și au terminat primele zece minute cu avantaj minim (21-20). Gruparea din Bănie a prins aripi în partea secundă din prima repriză și ecartul de pe tabela de marcaj a crescut simțitor, 44-34 la pauza mare.

Craiova a făcut spectacol după pauză și a pus peste 20 de puncte avans înainte de ultimele 10 minute de joc (71-47!). Cu victoria deja acontată, gazdele nu au mai forțat în ultima parte a meciului și oaspeții au mai redus din diferență, 84-65 la final.

Vitalii Zotov a totalizat 19 puncte și 7 pase decisive, Matthew Freeman a adăugat 18 puncte și 8 recuperări, Nik Dragan a adăugat 17 puncte, iar Sam Sessoms a avut 10 puncte și 8 recuperări.

Cu Laguna București în primul tur din play-out

SCM Universitatea Craiova a terminat pe primul loc în grupa 11-18, cu 12-2 la general, și va juca în primul tur din play-out cu ocupanta ultimul loc din a doua fază a LNBM, ABC Laguna București (1-13). Se va juca după sistemul cel mai bun din 5 partide. De partea cealaltă, CSM Tg.Jiu încheie pe locul secund grupa și va juca în compania celor de la CSM Galați.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari SCM Universitatea Craiova pentru victoria clara cu CSM Tg.Jiu si pentru ocuparea primului loc in grupa 11-18 a Ligii Nationale de Baschet! Echipa lui Panayiotis Yiannaras a aratat o forma impresionanta in acest meci, dovedind ca merita pozitia sa de frunte in clasament. Cu jocuri spectaculoase si un avans de peste 20 de puncte, Craiova a dominat partida si a confirmat calitatea si determinarea acestei echipe talentate. Cu atatea puncte marcate si cu o defensiva puternica, SCM Universitatea Craiova este pregatita sa infrunte acum in primul tur din play-out pe ABC Laguna Bucuresti. Succes in continuare, Craiova!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.