Echipa Națională | România a pierdut cu 3-2 amicalul cu Columbia

0
129

Echipa națională de fotbal a României a pierdut marți seară meciul amical împotriva Columbiei, scor 2-3, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, Spania.

Sud-americanii au condus cu 2-0 la pauză, după reușitele lui Cordoba din minutul 6 și Jhon Arias, cel care a dublat avantajul în minutul 36. Partea secundă a fost mai echilibrată, dar cei care au înscris au fost tot columbienii. Asprilla a marcat cu un șut la nivelul ierbii, la doar 6 minute după intrarea pe teren. 

Tricolorii și-au revenit pe final și au evitat o rușine istorică. Ianis Hagi a redus din diferența de pe tabela de marcaj în minutul 83, pentru ca scorul final să fie stabilit de Florin Tănase în minutele de prelungire.

ROMÂNIA: Moldovan – Rațiu, Drăgușin (46, Nedelcearu), Burcă, Opruț (87, Sorescu) – Stanciu (78, Man), M. Marin, R. Marin (77, Fl. Tănase) – Moruțan, Alibec (57, Drăguș), Mihăilă (56, Hagi). Selecționer: Edward Iordănescu.

COLUMBIA: Vargas – Munoz (45, S. Arias), Cuesta, Lucumi, Mojica – Rios, Lerma – J. Arias (67, Carrascal), J. Rodriguez (73, Quintero), Luis Dias (67, Borre) – Cordoba (73, Asprilla). Selecționer: Nestor Lorenzo.

Încă două amicale înainte de Campionatul European

Înainte de participarea la Campionatul European din Germania, România va mai disputa două partide amicale. Ambele vor avea loc la Bucureşti, pe stadionul Steaua: contra Bulgariei (marţi, 4 iunie) și împotriva reprezentativei din Liechtenstein (sâmbătă, 8 iunie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.