LNBM | Momentul adevărului pentru băieții lui Yiannaras. Craiova merge pe Bega

0
361

SCM Universitatea Craiova este lider în grupa 11-18 a Ligii Naționale de Baschet Masculin și își poate asigura prima poziție dacă se impune în meciul de pe Bega, contra celor de la SCM Timișoara. Partida contează pentru penultima rundă din a doua fază a campionatului și are ca oră de start: 19:00.

Timișoara a pierdut ultimele trei etape consecutive, toate în deplasare, ultimul succes al bănățenilor a avut loc chiar în partida tur cu formația craioveană. Într-un joc disputat pe 10 februarie, „Leii din Banat” au câștigat în Polivalenta din Bănie cu scorul de 83-66! 8-4 este bilanțul Timișoarei, față de 10-2 al Craiovei.

Panayiotis Yiannaras a prefațat meciul de pe Bega

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Craiovei, Panayiotis Yiannaras, a vorbit despre meciul cu gruparea bănățeană. Tehnicianul cipriot al Craiovei a ținut să puncteze faptul că principalul obiectiv al Craiovei este câștigarea seriei.

„Cu Timişoara am pierdut singurul meci de când sunt eu aici. Mergem acolo cu gândul să recuperăm ceea ce am pierdut aici. Nu ne va fi deloc uşor, dimpotrivă, va fi chiar complicat. Nu am jucat bine aici, cu ei, iar acum trebuie să ne revanşăm în primul rând pentru noi. Important este să jucăm bine, cum am făcut-o până acum. Noi sperăm să avem o evoluţie bună acolo. Nu subestimez vreun adversar din serie, dar Timişoara are o echipă mai experiementată şi este, din punctul meu de vedere, cel mai dificil adversar de până acum. Noi trebuie să fim primii în această serie. Apoi, vom lua lucrurile pas cu pas şi vom vedea unde ne clasăm“, a explicat antrenorul Craiovei, Panayiotis Yiannaras.

Partida de la Timișoara va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Narcis Dan și Andrei Răileanu. Comisar din partea FRB a fost delegat Radu Bucerzan.

Căpitanul Bogdan Țîbîrnă: „Se poate câştiga la Timişoara, nu este o echipă invincibilă”

La conferința de presă premergătoare partidei de pe Bega a participat și căpitanul echipei craiovene Bogdan Țîbîrnă. Acesta a ținut să precizeze că echipa timișoreană nu este invincibilă și se poate câștiga.

„Este un meci important şi în privinţa clasamentului. Dacă vom câştiga, vom avea şanse mari să încheiem pe primul loc seria şi să avem o misiune mai lejeră pe parcurs. E foarte important să ne luăm şi revanşa pentru eşecul din tur. Am intrat fără energie în acel joc. După pauză am încercat să ne revenim, însă diferenţa a fost mult prea mare. Psihic am reuşit să ne revenim bine. Şi adversarele sunt mai facile, chiar dacă se regăsesc şi formaţii bune printre ele. Ne-am recăpătat încrederea, iar pas cu pas am reuşit să ajungem la un nivel mai ridicat. Se poate câştiga la Timişoara, nu este o echipă invincibilă“, a spus Bogdan Ţîbîrnă.

LNBM, grupa 11-18 – etapa 7

VINERI, 22 MARTIE
20:00 CSM Galați – CSM Focșani

SÂMBĂTĂ 23 MARTIE
18:00 CS Vâlcea – CSM Tg.Jiu
18:00 CSM Petrolul Ploiești – ABC Laguna București
19:00 SCM Timișoara – SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA

Toate partidele se văd în direct pe canalul de youtube FRBTV.

NoTeamW/LP
1.SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA10/222
2.CSM Tg.Jiu9/321
3.CS Vâlcea8/420
4.SCM Timișoara8/420
5.CSM Petrolul Ploiești6/618
6.CSM Focșani4/816
7.CSM Galați2/1014
8.ABC Laguna București1/1113

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.