Volei | Impresiile lui Dănuț Pascu după victoria cu SCM Zalău

0
310

SCM Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-2 disputa cu SCM Zalău, 22-20 în setul decisiv! Ardelenii au ratat trei mingi de meci în setul 5, la capătul unui joc dramatic, în vreme ce oltenii au fructificat mingea de meci cu numărul 4. Alb-albaștrii au urcat pentru moment pe locul 4 în clasamentul Diviziei A 1.

La finalul partidei, Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene, s-a arătat mândru de devotamentul elevilor săi, dar a ținut să menționeze și faptul că în continuare există probleme de concentrare în rândul echipei.

„Aş putea spune că a fost o victorie mai mult decât muncită, pentru că în actul 5 am mai jucat, practic, încă un set. Apreciez mult devotamentul băieţilor mei, că au luptat şi că au făcut tot ce le-a stat în putere. Nu uitaţi că Zalăul a pierdut 3-2 la Dinamo şi a avut două mingi de meci la 2-1. Deci ştiam că vor juca bine, că sunt echilibraţi. Băieţii au înţeles asta, s-au luptat, iar victoria a venit pe merit. Problemele de concentrare încă nu au dispărut. Am luat acel set trei rapid, iar apoi, în al patrulea le-am dat posibilitatea să joace. Apoi, când noi ne-am trezit, deja era mult prea târziu. Ceea ce mă bucură este că nu am cedat pe final de joc, când tensiunea şi presiunea sunt la un nivel ridicat“, a spus Dănuț Pascu.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează trei deplasări consecutive. Prima este pe terenul „lanternei roșii” – Universitatea Cluj, apoi două partide extrem de dificile, cu Arcada Galați și Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.