LNBM | Craiova începe cu victorie faza a doua din Liga Națională

0
305
FOTO: CSM GALATI

SCM Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 75-74 meciul disputat în deplasare, pe terenul formației CSM Galați, în prima etapă din a doua fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Băieții lui Yiannaras au terminat primul sfert cu 30-20 și se părea că nu vor fi probleme până la final. Gazdele au răspuns în sfert secund, au redus la o posesie, iar la pauza mare craiovenii mai aveau doar 4 puncte avans (41-37). A fost echilibru după pauză, cele două echipe au fost în permanență la egalitate, iar înaintea secvenței decisive scorul avea să fie 58-57 pentru gălățeni. Și în ultimele 10 minute s-a mers cap la cap, ambele combatante s-au aflat la conducere, iar Craiova a câștigat în cele din urmă la un singur punct diferență (75-74).

Matthew Freeman a terminat pentru al doilea meci consecutiv în double-double, Vitalii Zotov a totalizat 15 puncte și 9 recuperări, iar Pavlo Krutous a adăugat 12 puncte.

Craiova va dispută următoarea partidă din turneul 11-18 pe teren propriu. Alb-albaștrii vor întâlni pe 3 februarie pe Laguna București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.