LNBM | Ultima etapă din prima fază a campionatului. Craiova primește vizita Petrolului Ploiești

0
272

Cu antrenor nou pe banca tehnică, cipriotul Panos Yiannaras, SCM Universitatea Craiova va disputa în acest weekend ultimul duel din campionatul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii întâlnesc pe teren propriu CSM Petrolul Ploiești, sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu.”

Ambele echipe vor continua în grupa 11-18 a LNBM, singura necunoscută fiind bilanțul cu care vor intra în partea a doua a campionatului. Craiova are în acest moment 4-1, aceeași bilanț ca și adversara de mâine seară.

Noul antrenor al Craiovei a lăudat echipa din Ploiești la primul interviu acordat clubului oltean imediat după instalarea sa în funcție.

„Ploiești e o echipă foarte bună. Au fundași puternici, cărora le place să alerge pe contraatac și joacă un baschet bun. Așadar trebuie să fim foarte atenți. E normal că băieții sunt dezamăgiți din cauza rezultatelor. Pentru acest meci nu putem face prea multe. În primul rând, trebuie să le creștem moralul și ego-ul. Din păcate, antrenorul a fost demis și, ca antrenor, empatizez cu el, fiindcă i se poate întâmpla oricui. Echipa avea nevoie de un șoc și acesta s-a produs printr-o schimbare pe banca tehnică. Vom vedea ce efect va avea asupra jucătorilor“, a spus Yiannaras.

În turul campionatului, într-un meci disputat pe data de 17 noiembrie 2023, Craiova s-a impus la Ploiești cu scorul de 86-74, după o repriză de prelungiri.

Partida va fi arbitrată de Alin Faur, Bogdan Podar și Vlad Cotrobaș. Comisar din partea FRB a fost desemnat Bedir Sefer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.