Superliga | Ce nebunie de meci în Giulești. FCU a avut 3-1, dar a pierdut în minutul 90+4!

0
375
FOTO: FC RAPID

FCU Craiova a avut 3-1 în Giulești, dar s-a prăbușit după ce a fost schimbat Bauza. Rapid a întors rezultatul și s-a impus cu 4-3, după un gol marcat în minutul 90+4!

Dragoş Albu a deschis scorul în minutul 25, cu un șut superb de la marginea careului. La cabine s-a intrat la egalitate (1-1), Ermal Krasniqi a înscris cu două minute înainte de pauză.

În partea secundă, oltenii au marcat de două ori în cinci minute. Mai întâi a înscris Baeten, în minutul 51, din pasa lui Bauza, pentru ca Blidar să îl învingă pe Horaţiu Moldovan (56), după un șut ratat al lui Albu.

A urmat faza  din minutul 68, când un henţ în careu al lui Lacroix a fost analizat de VAR timp de aproape şase minute. Horaţiu Feşnic a dictat până la urmă lovitură de la 11 m pentru Rapid, transformată cu siguranță Rrahmani (76). Giuleștenii s-au aruncat în atac și au marcat și golul de 3-3. În minutul 81, Onea a șutat din lateralul careului, Gurău a fost luat prin surprindere și a respins mingea în propria poartă.

După ratarea lui Blănuță, șut pe lângă, după o acțiune personală, Rapidul a dat lovitura de grație craiovenilor. Burmaz a înscris şi el la debut, în minutul 90+4, cu o lovitură de cap.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Braun – Oaidă (70, A. Albu), Djokovic, Cîrjan (’61, El Sawy) – Hasani (61, Burmaz), Rrahmani (90+7, Cristea), Krasniqi (46, Bamgboye). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU: Gurău – Negru, Kvacic, Lacroix, Padula – Achim, D. Albu – Baeten (67, Sidibe), Bauza (67, Ibrahim), Blidar (83, Blănuță) – Chițu (87, Mascarenhas). Antrenor: Giovanni Costantino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.