Volei | SCM Universitatea Craiova pleacă cu un punct din deplasarea de la Brașov

0
428

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova au condus cu 1-0 și 2-1 pe terenul liderului Corona Brașov, însă au pierdut în final cu scorul de 3-2. Băieții lui Dănuț Pascu pleacă cu un punct de pe terenul echipei antrenate de Laurențiu Lică, teren de pe care cu greu se vor câștiga punct sau puncte.

Alb-albaștrii au condus cu 4-0 în primul set, au păstrat un avantaj liniștitor și au închis prima secvență a întâlnirii cu 25-22. Setul doi a echilibrat, s-a mers cap la cap. Gazdele au gestionat mai bine ultimele puncte și au egalat situația la seturi (25-22). Craiovenii au început cu 7-2 al treilea set al partidei de la Brașov și nu au mai cedat inițiativa până la final: 25-17 și 2-1 la seturi. Și în debutul setului patru la conducere a fost gruparea din Bănie (4-1), dar brașovenii au revenit, au trecut în față și au trimis meciul în decisiv (25-18).

Craiova a avut 3-0 și 4-1 în setul 5, trupa lui Lică s-a desprins după un parțial de 9-1! și a terminat învingătoare cu 15-9 în decisiv. Meciul a durat 2 ore și 12 minute.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu CS UV Timișoara. Meciul este sâmbătă, de la ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.