LNBM | Mulți nervi, sfert 3 catastrofal… înfrângere

0
564

SCM Universitatea Craiova a pierdut cu scorul de 70-84 meciul jucat în deplasare, la Tg.Mureș, contând pentru etapa cu numărul 17 (penultima) din prima fază a Ligii Naționale de Baschet. A fost un meci care nu are nicio importanță pentru economia clasamentului în faza a II-a a competiției. Tg.Mureș merge în Top 10, în vreme ce alb-albaștrii vor continua campionatul în grupa 11-18.

A fost o repriză echilibrată, cu formația craioveană la conducere la pauza mare, scor 45-44 (24-23, 21-21). În sfertul trei, Craiova a reușit performanța de a marcat doar 5 puncte!!! față de cele de 20 ale gazdelor, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc tabela indica scorul de 64-50 în favoarea mureșenilor.

Ultimul sfert a adus o bătaie în toată regula, în urma căreia au fost dictate 5 eliminări: 3 de la gazde (Martinic, Șanta și Engi Rosenfeld) și 2 de la craioveni (Blaj-Voinescu și Agapie). Totul a pornit de la o lovitură în figură aplicată de Martinic lui Blaj-Voinescu, care a ripostat printr-un croșeu, iar ulterior a urmat o încăierare generală. Jucătorii cu greu au fost despărțiți de forțele de ordine.

Revenind la meci, sfertul 4 s-a încheiat la egalitate, 20-20, pentru 84-70 la finalul jocului.

Pavlo Krutous a terminat meciul cu 17 puncte, Matt Freeman a pus pe tabelă 14 puncte și 3 recuperări, Nik Dragan l-a completat cu 13 puncte și 9 recuperări, iar Vitaly Zotov 10 puncte și 3 pase decisive.

În ultima rundă a primei faze, CSM Târgu Mureș se va deplasa pe terenul lui FC Argeș Basketball, în timp ce SCM Universiatea Craiova va primi vizita lui CSM Petrolul Ploiești. Ambele meciuri sunt programate sâmbătă, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.